Disclaimer

Deze internetpagina’s worden door Buenas tapas zorgvuldig gecompileerd en regelmatig geactualiseerd. Niettemin moeten de gegevens op deze website worden beschouwd als algemene informatie en zonder garantie. Dit is geen vervanging voor een afzonderlijke uitvoerige raadpleging.

Buenas tapas  garandeert niet dat de informatie op deze pagina’s actueel, accuraat of volledig is en evenmin dat de site constant beschikbaar is. Buenas Tapas zal in geen geval en zonder beperkingen aansprakelijk zijn voor eventuele indirecte of gevolgschade of welke verliezen of schade dan ook voortvloeiende uit het verlies van gegevens of winst dat voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Deze website bevat links naar andere websites. De insluiting van deze links betekent niet per definitie dat Buenas tapas de inhoud en de opvattingen binnen die sites aanbeveelt of goedkeurt. De inhoud van deze derdenwebsites waar deze site naar linkt, valt op geen enkele manier onder de verantwoordelijkheid van Buenas Tapas.  Zodra u gebruikmaakt van deze externe links, verlaat u het informatieaanbod van Buenas Tapas. Op het aanbod van derden kunnen verschillende regels van toepassing zijn, vooral met betrekking tot gegevensbescherming. Verder sluit Buenas Tapas  de aansprakelijkheid uit voor nalatig plichtsverzuim indien gebruikgemaakt wordt van deze diensten, vooral wanneer gegevensbestanden die Buenas Tapas  aanbiedt op de internetpagina’s van Buenas Tapas  worden gedownload.

Wij doen ons uiterste best deze website beschikbaar en operationeel te houden. Buenas Tapas is echter niet verantwoordelijk voor het feit dat de website tijdelijk niet beschikbaar is wegens technische problemen die buiten haar macht liggen en kan daarvoor zodoende niet aansprakelijk worden gesteld.

Mijn feest was TOP!

Ik nam contact met buenas tapas, Leonardo luisterde wat ik exact wilde, en kreeg een duidelijk voorstel volgens mijn wensen op mail, met foto’s en verschillende prijzen.

Binnen mijn budget maakte ik een keuze voor verschillende kleine planken vol met heerlijke ambachtelijke hapjes, speciale hapjes voor de kinderen, hapjes voor opa die geen vis lust, een plank voor mijn zus die intolerant is voor gluten.

Van ‘s middags tot ’s avonds laat hebben we kunnen snoepen, proeven, eten,…

Een heerlijk concept, geen afwas, voor elk wat wils.

Ik ben tevreden van de service, volgend feest wordt opnieuw een buenas tapas feest.

Bedankt Leonardo!